60 Kuæa U Gorskom Kotaru Prodaja

60 Kuæa U Gorskom Kotaru Prodaja. Dvije parcele 1276 i 2254m2 u gorskom kotaru. 37.000 € ~ 277.716 kn.

Ovo Je Kuca Ive Balent Usred Gorskog Kotara Express

Predstavljeno Ovo Je Kuca Ive Balent Usred Gorskog Kotara Express

U planinskom odmaralištu fužine, smješteno uz jezero bajer, udaljenom svega pola sata vožnje od mora, prodaje se kompletno adaptirana kućica stambene površine 100m2 na dvije etaže.ulaskom u otvoreno prizemlje uočava se rad profesionalnog arhitekta jer sve odiše posebnošću i skladom. U međuvremenu se o senzacionalnoj kući u mjestu hlevci raspisao i čuveni new york times. Kuća (98) ruševina (5) izdvojene nekretnine. Odaberite idealnu kuću, željene površine, sobnosti i cijene. Dvije parcele 1276 i 2254m2 u gorskom kotaru.

37.000 € ~ 277.716 kn.

Kuća (98) ruševina (5) izdvojene nekretnine. U međuvremenu se o senzacionalnoj kući u mjestu hlevci raspisao i čuveni new york times. Prodajemo lijepu kućicu u gorskom kotaru, 50 m2. Dvije parcele 1276 i 2254m2 u gorskom kotaru. Kao takva je trenutačno najbolja i najpovoljnija nekretnina za kupnju u gorskome kotaru. Oglašena je pod imenom villa foresta na poznatoj stranici za prodaju luksuznih nekretnina sotheby's, gdje se nudi za 1.170.102 dolara, odnosno 7 i pol milijuna kuna. Jedna od najljepših kuća u gorskom kotaru, i u hrvatskoj, nedavno je stavljena na prodaju.

Ovo Je Kuca Ive Balent Usred Gorskog Kotara Express

Prodaje se kompletno uređena i namještena kuća, pogodna za život i kao investicija (turistički najam).. Gorski kotar, vrbovsko, kuća novije gradnje (2008.) ukupne stambene površine 296 m2 na zemljištu od 22 000 m2. Iznimna ponuda kuća na prodaju na području gorskog kotara i like. Smještena je na proplanku sela koje pripada općini brod na kupi. Jedna od najljepših kuća u gorskom kotaru, i u hrvatskoj, nedavno je stavljena na prodaju. Domaćin 🔝, uvijek na raspolaganju. Oglašena je pod imenom villa foresta na poznatoj stranici za prodaju luksuznih nekretnina sotheby's, gdje se nudi za 1.170.102 dolara, odnosno 7 i pol milijuna kuna. 37.000 € ~ 277.716 kn. Kao takva je trenutačno najbolja i najpovoljnija nekretnina za kupnju u gorskome kotaru. Prodaje se kompletno uređena i namještena kuća, pogodna za život i kao investicija (turistički najam). U međuvremenu se o senzacionalnoj kući u mjestu hlevci raspisao i čuveni new york times. Kuća je na odličnoj lokaciji, blizina autoceste, supermarketa, kafića.

Haus Lokve 180m2 Haus Flache 180m2

Kao takva je trenutačno najbolja i najpovoljnija nekretnina za kupnju u gorskome kotaru. Baška je udaljena je 48 km. Na istoj etaži su ostava … U planinskom odmaralištu fužine, smješteno uz jezero bajer, udaljenom svega pola sata vožnje od mora, prodaje se kompletno adaptirana kućica stambene površine 100m2 na dvije etaže.ulaskom u otvoreno prizemlje uočava se rad profesionalnog arhitekta jer sve odiše posebnošću i skladom. Jedna od najljepših kuća u gorskom kotaru, i u hrvatskoj, nedavno je stavljena na prodaju. 37.000 € ~ 277.716 kn. Prodaje se kompletno uređena i namještena kuća, pogodna za život i kao investicija (turistički najam). Smještena je na proplanku sela koje pripada općini brod na kupi. Domaćin 🔝, uvijek na raspolaganju... U planinskom odmaralištu fužine, smješteno uz jezero bajer, udaljenom svega pola sata vožnje od mora, prodaje se kompletno adaptirana kućica stambene površine 100m2 na dvije etaže.ulaskom u otvoreno prizemlje uočava se rad profesionalnog arhitekta jer sve odiše posebnošću i skladom.

Vikendice

Gorski kotar, vrbovsko, kuća novije gradnje (2008.) ukupne stambene površine 296 m2 na zemljištu od 22 000 m2. Oglašena je pod imenom villa foresta na poznatoj stranici za prodaju luksuznih nekretnina sotheby's, gdje se nudi za 1.170.102 dolara, odnosno 7 i pol milijuna kuna.. Domaćin 🔝, uvijek na raspolaganju.

Wow Kuca Od 220 Kvadrata U Gorskom Kotaru O Kojoj Pise I New York Times

Gorski kotar, vrbovsko, kuća novije gradnje (2008.) ukupne stambene površine 296 m2 na zemljištu od 22 000 m2. U planinskom odmaralištu fužine, smješteno uz jezero bajer, udaljenom svega pola sata vožnje od mora, prodaje se kompletno adaptirana kućica stambene površine 100m2 na dvije etaže.ulaskom u otvoreno prizemlje uočava se rad profesionalnog arhitekta jer sve odiše posebnošću i skladom. U međuvremenu se o senzacionalnoj kući u mjestu hlevci raspisao i čuveni new york times. Prodaje se kompletno uređena i namještena kuća, pogodna za život i kao investicija (turistički najam)... Prodaje se kompletno uređena i namještena kuća, pogodna za život i kao investicija (turistički najam).

Kuca 500 M2 Fuzine Gorski Kotar Prodaja Kvarner Imobilije

Odaberite idealnu kuću, željene površine, sobnosti i cijene. Prodaje se kompletno uređena i namještena kuća, pogodna za život i kao investicija (turistički najam). Kuća je na odličnoj lokaciji, blizina autoceste, supermarketa, kafića. Iznimna ponuda kuća na prodaju na području gorskog kotara i like. Na istoj etaži su ostava … Domaćin 🔝, uvijek na raspolaganju.. Domaćin 🔝, uvijek na raspolaganju.

Hitna Prodaja

Jedna od najljepših kuća u gorskom kotaru, i u hrvatskoj, nedavno je stavljena na prodaju. Kao takva je trenutačno najbolja i najpovoljnija nekretnina za kupnju u gorskome kotaru. Oglašena je pod imenom villa foresta na poznatoj stranici za prodaju luksuznih nekretnina sotheby's, gdje se nudi za 1.170.102 dolara, odnosno 7 i pol milijuna kuna. Kuća je na odličnoj lokaciji, blizina autoceste, supermarketa, kafića. Prodajemo lijepu kućicu u gorskom kotaru, 50 m2. Odaberite idealnu kuću, željene površine, sobnosti i cijene. Kuća (98) ruševina (5) izdvojene nekretnine.

Vikendice

Veliki dnevni boravak sa blagovaonicom i kuhinjom daje prostor pogodan za veća druženja. . Rađena u goranskom stilu, promijenjene instalacije struje i vode.

Hitna Prodaja Gorski Kotar Kuca Prodaja

Jedna od najljepših kuća u gorskom kotaru, i u hrvatskoj, nedavno je stavljena na prodaju. Kao takva je trenutačno najbolja i najpovoljnija nekretnina za kupnju u gorskome kotaru. Oglašena je pod imenom villa foresta na poznatoj stranici za prodaju luksuznih nekretnina sotheby's, gdje se nudi za 1.170.102 dolara, odnosno 7 i pol milijuna kuna. 37.000 € ~ 277.716 kn. Kuća (98) ruševina (5) izdvojene nekretnine. Na istoj etaži su ostava … Prodajemo lijepu kućicu u gorskom kotaru, 50 m2. Jedna od najljepših kuća u gorskom kotaru, i u hrvatskoj, nedavno je stavljena na prodaju. U planinskom odmaralištu fužine, smješteno uz jezero bajer, udaljenom svega pola sata vožnje od mora, prodaje se kompletno adaptirana kućica stambene površine 100m2 na dvije etaže.ulaskom u otvoreno prizemlje uočava se rad profesionalnog arhitekta jer sve odiše posebnošću i skladom. U međuvremenu se o senzacionalnoj kući u mjestu hlevci raspisao i čuveni new york times... Smještena je na proplanku sela koje pripada općini brod na kupi.

Dom I Dizajn Prodaje Se Kuca U Hlevcima O Kojoj Je Pisao I Ugledni The New York Times Sto Kazete Na Cijenu

Prodaje se kompletno uređena i namještena kuća, pogodna za život i kao investicija (turistički najam). U planinskom odmaralištu fužine, smješteno uz jezero bajer, udaljenom svega pola sata vožnje od mora, prodaje se kompletno adaptirana kućica stambene površine 100m2 na dvije etaže.ulaskom u otvoreno prizemlje uočava se rad profesionalnog arhitekta jer sve odiše posebnošću i skladom. Dvije parcele 1276 i 2254m2 u gorskom kotaru. Iznimna ponuda kuća na prodaju na području gorskog kotara i like. Rađena u goranskom stilu, promijenjene instalacije struje i vode. Veliki dnevni boravak sa blagovaonicom i kuhinjom daje prostor pogodan za veća druženja. Baška je udaljena je 48 km. Prodajemo lijepu kućicu u gorskom kotaru, 50 m2. 37.000 € ~ 277.716 kn. Gorski kotar, vrbovsko, kuća novije gradnje (2008.) ukupne stambene površine 296 m2 na zemljištu od 22 000 m2.. Jedna od najljepših kuća u gorskom kotaru, i u hrvatskoj, nedavno je stavljena na prodaju.

Prodaja Kuce Gorski Kotar Kuca Lider Nekretnine Rijeka Stanovi Kuce Zemljista Poslovni Prostori

Iznimna ponuda kuća na prodaju na području gorskog kotara i like. Kuća (98) ruševina (5) izdvojene nekretnine. Odaberite idealnu kuću, željene površine, sobnosti i cijene. Baška je udaljena je 48 km. U međuvremenu se o senzacionalnoj kući u mjestu hlevci raspisao i čuveni new york times. Dvije parcele 1276 i 2254m2 u gorskom kotaru. U planinskom odmaralištu fužine, smješteno uz jezero bajer, udaljenom svega pola sata vožnje od mora, prodaje se kompletno adaptirana kućica stambene površine 100m2 na dvije etaže.ulaskom u otvoreno prizemlje uočava se rad profesionalnog arhitekta jer sve odiše posebnošću i skladom. 37.000 € ~ 277.716 kn. Rađena u goranskom stilu, promijenjene instalacije struje i vode.. Veliki dnevni boravak sa blagovaonicom i kuhinjom daje prostor pogodan za veća druženja.

Potraznja Kuca Na Selu Ekonomican Rabljeni Automobil

U planinskom odmaralištu fužine, smješteno uz jezero bajer, udaljenom svega pola sata vožnje od mora, prodaje se kompletno adaptirana kućica stambene površine 100m2 na dvije etaže.ulaskom u otvoreno prizemlje uočava se rad profesionalnog arhitekta jer sve odiše posebnošću i skladom. Smještena je na proplanku sela koje pripada općini brod na kupi. Kao takva je trenutačno najbolja i najpovoljnija nekretnina za kupnju u gorskome kotaru. Domaćin 🔝, uvijek na raspolaganju.. Veliki dnevni boravak sa blagovaonicom i kuhinjom daje prostor pogodan za veća druženja.

Gorski Kotar Stara Kuca U Isevnici Kuce Burza Oglasi

Domaćin 🔝, uvijek na raspolaganju.. Prodajemo lijepu kućicu u gorskom kotaru, 50 m2. Kao takva je trenutačno najbolja i najpovoljnija nekretnina za kupnju u gorskome kotaru. Prodaje se kompletno uređena i namještena kuća, pogodna za život i kao investicija (turistički najam). Iznimna ponuda kuća na prodaju na području gorskog kotara i like. Odaberite idealnu kuću, željene površine, sobnosti i cijene. U međuvremenu se o senzacionalnoj kući u mjestu hlevci raspisao i čuveni new york times. Kuća (98) ruševina (5) izdvojene nekretnine. Gorski kotar, vrbovsko, kuća novije gradnje (2008.) ukupne stambene površine 296 m2 na zemljištu od 22 000 m2. Domaćin 🔝, uvijek na raspolaganju.

Kuca 100 M2 Fuzine Gorski Kotar Prodaja Kvarner Imobilije

Odaberite idealnu kuću, željene površine, sobnosti i cijene.. Veliki dnevni boravak sa blagovaonicom i kuhinjom daje prostor pogodan za veća druženja. Kuća je na odličnoj lokaciji, blizina autoceste, supermarketa, kafića.

Gorska Idila Prodaje Se Kuca U Gorskom Kotaru

Prodaje se kompletno uređena i namještena kuća, pogodna za život i kao investicija (turistički najam). Jedna od najljepših kuća u gorskom kotaru, i u hrvatskoj, nedavno je stavljena na prodaju. 37.000 € ~ 277.716 kn... Domaćin 🔝, uvijek na raspolaganju.

Nekretnina Gorski Kotar Trsce Goranska Kuca U Blizini Potoka Sokolice I Ispod Sokolskih Stijena Pilard Nekretnine

Odaberite idealnu kuću, željene površine, sobnosti i cijene.. Iznimna ponuda kuća na prodaju na području gorskog kotara i like. Gorski kotar, vrbovsko, kuća novije gradnje (2008.) ukupne stambene površine 296 m2 na zemljištu od 22 000 m2. Oglašena je pod imenom villa foresta na poznatoj stranici za prodaju luksuznih nekretnina sotheby's, gdje se nudi za 1.170.102 dolara, odnosno 7 i pol milijuna kuna. Rađena u goranskom stilu, promijenjene instalacije struje i vode. Kuća je na odličnoj lokaciji, blizina autoceste, supermarketa, kafića. Kao takva je trenutačno najbolja i najpovoljnija nekretnina za kupnju u gorskome kotaru. Smještena je na proplanku sela koje pripada općini brod na kupi. Jedna od najljepših kuća u gorskom kotaru, i u hrvatskoj, nedavno je stavljena na prodaju. Članak se nastavlja ispod oglasa.

X Xrfzh 5pnglm

Kuća je na odličnoj lokaciji, blizina autoceste, supermarketa, kafića. Jedna od najljepših kuća u gorskom kotaru, i u hrvatskoj, nedavno je stavljena na prodaju. 37.000 € ~ 277.716 kn. U planinskom odmaralištu fužine, smješteno uz jezero bajer, udaljenom svega pola sata vožnje od mora, prodaje se kompletno adaptirana kućica stambene površine 100m2 na dvije etaže.ulaskom u otvoreno prizemlje uočava se rad profesionalnog arhitekta jer sve odiše posebnošću i skladom. Baška je udaljena je 48 km. Na istoj etaži su ostava … Odaberite idealnu kuću, željene površine, sobnosti i cijene. Iznimna ponuda kuća na prodaju na području gorskog kotara i like. U međuvremenu se o senzacionalnoj kući u mjestu hlevci raspisao i čuveni new york times... Baška je udaljena je 48 km.

Jo Da Immobilien Crikvenica Hauser Wohnungen Grundstucke Geschaftsraume

Kuća (98) ruševina (5) izdvojene nekretnine. 37.000 € ~ 277.716 kn. Kuća (98) ruševina (5) izdvojene nekretnine. U planinskom odmaralištu fužine, smješteno uz jezero bajer, udaljenom svega pola sata vožnje od mora, prodaje se kompletno adaptirana kućica stambene površine 100m2 na dvije etaže.ulaskom u otvoreno prizemlje uočava se rad profesionalnog arhitekta jer sve odiše posebnošću i skladom. U međuvremenu se o senzacionalnoj kući u mjestu hlevci raspisao i čuveni new york times.

Ovo Su Najljepse Kuce Gorskog Kotara Za Jesenski Odmor

Kuća je na odličnoj lokaciji, blizina autoceste, supermarketa, kafića. Kuća je na odličnoj lokaciji, blizina autoceste, supermarketa, kafića. Kuća (98) ruševina (5) izdvojene nekretnine. Iznimna ponuda kuća na prodaju na području gorskog kotara i like. Dvije parcele 1276 i 2254m2 u gorskom kotaru. Oglašena je pod imenom villa foresta na poznatoj stranici za prodaju luksuznih nekretnina sotheby's, gdje se nudi za 1.170.102 dolara, odnosno 7 i pol milijuna kuna. Jedna od najljepših kuća u gorskom kotaru, i u hrvatskoj, nedavno je stavljena na prodaju. Smještena je na proplanku sela koje pripada općini brod na kupi. U planinskom odmaralištu fužine, smješteno uz jezero bajer, udaljenom svega pola sata vožnje od mora, prodaje se kompletno adaptirana kućica stambene površine 100m2 na dvije etaže.ulaskom u otvoreno prizemlje uočava se rad profesionalnog arhitekta jer sve odiše posebnošću i skladom. U međuvremenu se o senzacionalnoj kući u mjestu hlevci raspisao i čuveni new york times... Na istoj etaži su ostava …

Kuca 500 M2 Fuzine Gorski Kotar Prodaja Kvarner Imobilije

Kuća (98) ruševina (5) izdvojene nekretnine.. Oglašena je pod imenom villa foresta na poznatoj stranici za prodaju luksuznih nekretnina sotheby's, gdje se nudi za 1.170.102 dolara, odnosno 7 i pol milijuna kuna.

Gorska Idila Prodaje Se Kuca U Gorskom Kotaru

Iznimna ponuda kuća na prodaju na području gorskog kotara i like.. Kao takva je trenutačno najbolja i najpovoljnija nekretnina za kupnju u gorskome kotaru.

Gorski Kotar Vikend Kuca Jablan Kuce Burza Oglasi

Veliki dnevni boravak sa blagovaonicom i kuhinjom daje prostor pogodan za veća druženja.. Baška je udaljena je 48 km. Kao takva je trenutačno najbolja i najpovoljnija nekretnina za kupnju u gorskome kotaru. Iznimna ponuda kuća na prodaju na području gorskog kotara i like.. Kuća je na odličnoj lokaciji, blizina autoceste, supermarketa, kafića.

Jo Da Immobilien Crikvenica Hauser Wohnungen Grundstucke Geschaftsraume

Odaberite idealnu kuću, željene površine, sobnosti i cijene... Odaberite idealnu kuću, željene površine, sobnosti i cijene. Baška je udaljena je 48 km. Oglašena je pod imenom villa foresta na poznatoj stranici za prodaju luksuznih nekretnina sotheby's, gdje se nudi za 1.170.102 dolara, odnosno 7 i pol milijuna kuna. Kuća (98) ruševina (5) izdvojene nekretnine. Rađena u goranskom stilu, promijenjene instalacije struje i vode. Na istoj etaži su ostava …. Iznimna ponuda kuća na prodaju na području gorskog kotara i like.

Imanje U Gorskom Kotaru Snizeno Primat Nekretnine

Iznimna ponuda kuća na prodaju na području gorskog kotara i like... Dvije parcele 1276 i 2254m2 u gorskom kotaru. U planinskom odmaralištu fužine, smješteno uz jezero bajer, udaljenom svega pola sata vožnje od mora, prodaje se kompletno adaptirana kućica stambene površine 100m2 na dvije etaže.ulaskom u otvoreno prizemlje uočava se rad profesionalnog arhitekta jer sve odiše posebnošću i skladom. Jedna od najljepših kuća u gorskom kotaru, i u hrvatskoj, nedavno je stavljena na prodaju.. Odaberite idealnu kuću, željene površine, sobnosti i cijene.

Nekretnina Gorski Kotar Mrkopalj Nesto Malo Za Nas Pilard Nekretnine

U međuvremenu se o senzacionalnoj kući u mjestu hlevci raspisao i čuveni new york times.. Oglašena je pod imenom villa foresta na poznatoj stranici za prodaju luksuznih nekretnina sotheby's, gdje se nudi za 1.170.102 dolara, odnosno 7 i pol milijuna kuna. Kao takva je trenutačno najbolja i najpovoljnija nekretnina za kupnju u gorskome kotaru. Domaćin 🔝, uvijek na raspolaganju.

Kuca 100 M2 Fuzine Gorski Kotar Prodaja Kvarner Imobilije

Iznimna ponuda kuća na prodaju na području gorskog kotara i like. Dvije parcele 1276 i 2254m2 u gorskom kotaru. Kuća (98) ruševina (5) izdvojene nekretnine. Jedna od najljepših kuća u gorskom kotaru, i u hrvatskoj, nedavno je stavljena na prodaju... Oglašena je pod imenom villa foresta na poznatoj stranici za prodaju luksuznih nekretnina sotheby's, gdje se nudi za 1.170.102 dolara, odnosno 7 i pol milijuna kuna.

Imanje U Gorskom Kotaru Kuca Povrsina 318m2

Smještena je na proplanku sela koje pripada općini brod na kupi.. Dvije parcele 1276 i 2254m2 u gorskom kotaru. Jedna od najljepših kuća u gorskom kotaru, i u hrvatskoj, nedavno je stavljena na prodaju. Prodaje se kompletno uređena i namještena kuća, pogodna za život i kao investicija (turistički najam).

Prodaju Kuca Sunger Mrkopalj Srbija Nekretnine

Kuća (98) ruševina (5) izdvojene nekretnine. Jedna od najljepših kuća u gorskom kotaru, i u hrvatskoj, nedavno je stavljena na prodaju. U međuvremenu se o senzacionalnoj kući u mjestu hlevci raspisao i čuveni new york times. U planinskom odmaralištu fužine, smješteno uz jezero bajer, udaljenom svega pola sata vožnje od mora, prodaje se kompletno adaptirana kućica stambene površine 100m2 na dvije etaže.ulaskom u otvoreno prizemlje uočava se rad profesionalnog arhitekta jer sve odiše posebnošću i skladom. Veliki dnevni boravak sa blagovaonicom i kuhinjom daje prostor pogodan za veća druženja. Gorski kotar, vrbovsko, kuća novije gradnje (2008.) ukupne stambene površine 296 m2 na zemljištu od 22 000 m2. Kuća (98) ruševina (5) izdvojene nekretnine. Prodajemo lijepu kućicu u gorskom kotaru, 50 m2. Domaćin 🔝, uvijek na raspolaganju. Kao takva je trenutačno najbolja i najpovoljnija nekretnina za kupnju u gorskome kotaru. Smještena je na proplanku sela koje pripada općini brod na kupi.. Kao takva je trenutačno najbolja i najpovoljnija nekretnina za kupnju u gorskome kotaru.

Gorski Kotar Kuca Isevnica Prodaja By Pilard D O O Gorski Kotar

Baška je udaljena je 48 km.. Smještena je na proplanku sela koje pripada općini brod na kupi. U planinskom odmaralištu fužine, smješteno uz jezero bajer, udaljenom svega pola sata vožnje od mora, prodaje se kompletno adaptirana kućica stambene površine 100m2 na dvije etaže.ulaskom u otvoreno prizemlje uočava se rad profesionalnog arhitekta jer sve odiše posebnošću i skladom. Baška je udaljena je 48 km. Prodaje se kompletno uređena i namještena kuća, pogodna za život i kao investicija (turistički najam). Iznimna ponuda kuća na prodaju na području gorskog kotara i like.

Prodaju Kuca Lokve Srbija Nekretnine

Na istoj etaži su ostava … Baška je udaljena je 48 km. Rađena u goranskom stilu, promijenjene instalacije struje i vode.. Domaćin 🔝, uvijek na raspolaganju.

Odmor U Gorskom Kotaru Na Kuca Za Odmor Vrh Gorski Kotar Facebook

Domaćin 🔝, uvijek na raspolaganju. Odaberite idealnu kuću, željene površine, sobnosti i cijene. Oglašena je pod imenom villa foresta na poznatoj stranici za prodaju luksuznih nekretnina sotheby's, gdje se nudi za 1.170.102 dolara, odnosno 7 i pol milijuna kuna. Prodaje se kompletno uređena i namještena kuća, pogodna za život i kao investicija (turistički najam). Rađena u goranskom stilu, promijenjene instalacije struje i vode. Iznimna ponuda kuća na prodaju na području gorskog kotara i like.. Baška je udaljena je 48 km.

Hitna Prodaja

Odaberite idealnu kuću, željene površine, sobnosti i cijene. Prodaje se kompletno uređena i namještena kuća, pogodna za život i kao investicija (turistički najam).

Die 10 Besten Ferienhauser In Der Region Gorski Kotar Kroatien Booking Com

U planinskom odmaralištu fužine, smješteno uz jezero bajer, udaljenom svega pola sata vožnje od mora, prodaje se kompletno adaptirana kućica stambene površine 100m2 na dvije etaže.ulaskom u otvoreno prizemlje uočava se rad profesionalnog arhitekta jer sve odiše posebnošću i skladom. Kuća je na odličnoj lokaciji, blizina autoceste, supermarketa, kafića. Iznimna ponuda kuća na prodaju na području gorskog kotara i like. Na istoj etaži su ostava …. Članak se nastavlja ispod oglasa.

Prodaje Se Jedna Od Najljepsih Kuca U Gorskom Kotaru Za Milijun Eura I Ny Times Pise O Njoj Telegram Hr

Iznimna ponuda kuća na prodaju na području gorskog kotara i like... Dvije parcele 1276 i 2254m2 u gorskom kotaru. Jedna od najljepših kuća u gorskom kotaru, i u hrvatskoj, nedavno je stavljena na prodaju. Veliki dnevni boravak sa blagovaonicom i kuhinjom daje prostor pogodan za veća druženja. Prodajemo lijepu kućicu u gorskom kotaru, 50 m2. Odaberite idealnu kuću, željene površine, sobnosti i cijene. Odaberite idealnu kuću, željene površine, sobnosti i cijene.

Prodaju Kuca Lokve Srbija Nekretnine

Kao takva je trenutačno najbolja i najpovoljnija nekretnina za kupnju u gorskome kotaru. Prodaje se kompletno uređena i namještena kuća, pogodna za život i kao investicija (turistički najam). Prodajemo lijepu kućicu u gorskom kotaru, 50 m2. Oglašena je pod imenom villa foresta na poznatoj stranici za prodaju luksuznih nekretnina sotheby's, gdje se nudi za 1.170.102 dolara, odnosno 7 i pol milijuna kuna. Odaberite idealnu kuću, željene površine, sobnosti i cijene. Smještena je na proplanku sela koje pripada općini brod na kupi. Jedna od najljepših kuća u gorskom kotaru, i u hrvatskoj, nedavno je stavljena na prodaju. Dvije parcele 1276 i 2254m2 u gorskom kotaru. Iznimna ponuda kuća na prodaju na području gorskog kotara i like.. Domaćin 🔝, uvijek na raspolaganju.

Snizeno Gorski Kotar Kuca U Blizini Crnog Luga Prodaja

Oglašena je pod imenom villa foresta na poznatoj stranici za prodaju luksuznih nekretnina sotheby's, gdje se nudi za 1.170.102 dolara, odnosno 7 i pol milijuna kuna. U međuvremenu se o senzacionalnoj kući u mjestu hlevci raspisao i čuveni new york times. Oglašena je pod imenom villa foresta na poznatoj stranici za prodaju luksuznih nekretnina sotheby's, gdje se nudi za 1.170.102 dolara, odnosno 7 i pol milijuna kuna. Kuća (98) ruševina (5) izdvojene nekretnine. Jedna od najljepših kuća u gorskom kotaru, i u hrvatskoj, nedavno je stavljena na prodaju. Gorski kotar, vrbovsko, kuća novije gradnje (2008.) ukupne stambene površine 296 m2 na zemljištu od 22 000 m2. Kao takva je trenutačno najbolja i najpovoljnija nekretnina za kupnju u gorskome kotaru. Prodajemo lijepu kućicu u gorskom kotaru, 50 m2. Članak se nastavlja ispod oglasa. Kuća je na odličnoj lokaciji, blizina autoceste, supermarketa, kafića. Veliki dnevni boravak sa blagovaonicom i kuhinjom daje prostor pogodan za veća druženja. Kuća (98) ruševina (5) izdvojene nekretnine.

Prodaje Se Jedna Od Najljepsih Kuca U Gorskom Kotaru Za Milijun Eura I Ny Times Pise O Njoj Telegram Hr

Jedna od najljepših kuća u gorskom kotaru, i u hrvatskoj, nedavno je stavljena na prodaju. Gorski kotar, vrbovsko, kuća novije gradnje (2008.) ukupne stambene površine 296 m2 na zemljištu od 22 000 m2. Baška je udaljena je 48 km. Kuća (98) ruševina (5) izdvojene nekretnine. Odaberite idealnu kuću, željene površine, sobnosti i cijene. U međuvremenu se o senzacionalnoj kući u mjestu hlevci raspisao i čuveni new york times. Jedna od najljepših kuća u gorskom kotaru, i u hrvatskoj, nedavno je stavljena na prodaju. Rađena u goranskom stilu, promijenjene instalacije struje i vode. Kao takva je trenutačno najbolja i najpovoljnija nekretnina za kupnju u gorskome kotaru. 37.000 € ~ 277.716 kn.. Kuća je na odličnoj lokaciji, blizina autoceste, supermarketa, kafića.

Nekretnina Gorski Kotar Mrkopalj Nesto Malo Za Nas Pilard Nekretnine

Prodaje se kompletno uređena i namještena kuća, pogodna za život i kao investicija (turistički najam)... Kuća je na odličnoj lokaciji, blizina autoceste, supermarketa, kafića. Odaberite idealnu kuću, željene površine, sobnosti i cijene. Dvije parcele 1276 i 2254m2 u gorskom kotaru. Prodaje se kompletno uređena i namještena kuća, pogodna za život i kao investicija (turistički najam). Veliki dnevni boravak sa blagovaonicom i kuhinjom daje prostor pogodan za veća druženja. Smještena je na proplanku sela koje pripada općini brod na kupi. Jedna od najljepših kuća u gorskom kotaru, i u hrvatskoj, nedavno je stavljena na prodaju. Baška je udaljena je 48 km. Gorski kotar, vrbovsko, kuća novije gradnje (2008.) ukupne stambene površine 296 m2 na zemljištu od 22 000 m2. Rađena u goranskom stilu, promijenjene instalacije struje i vode.

Nekretnine Zagreb Net Jadran Kuca Kuca Jablan Prodaja 92 M2 20 500

Jedna od najljepših kuća u gorskom kotaru, i u hrvatskoj, nedavno je stavljena na prodaju. Baška je udaljena je 48 km. Iznimna ponuda kuća na prodaju na području gorskog kotara i like... Dvije parcele 1276 i 2254m2 u gorskom kotaru.

Foto Vile I Planinske Kuce Gorskog Kotara I Like S Wellnesom Odmor Za Tijelo I Dusu Tportal

Iznimna ponuda kuća na prodaju na području gorskog kotara i like. Odaberite idealnu kuću, željene površine, sobnosti i cijene. Gorski kotar, vrbovsko, kuća novije gradnje (2008.) ukupne stambene površine 296 m2 na zemljištu od 22 000 m2. Domaćin 🔝, uvijek na raspolaganju. Dvije parcele 1276 i 2254m2 u gorskom kotaru. Prodaje se kompletno uređena i namještena kuća, pogodna za život i kao investicija (turistički najam). Iznimna ponuda kuća na prodaju na području gorskog kotara i like. Na istoj etaži su ostava … Kao takva je trenutačno najbolja i najpovoljnija nekretnina za kupnju u gorskome kotaru.

Gorski Kotar Vikend Kuca Lokve Kuce Burza Oglasi

Na istoj etaži su ostava ….. Na istoj etaži su ostava … Kuća (98) ruševina (5) izdvojene nekretnine. Veliki dnevni boravak sa blagovaonicom i kuhinjom daje prostor pogodan za veća druženja. Kao takva je trenutačno najbolja i najpovoljnija nekretnina za kupnju u gorskome kotaru.

U Senzacionalnoj Vili U Gorskom Kotaru I Vi Mozete Biti Kralj Na Jedan Dan Living

Oglašena je pod imenom villa foresta na poznatoj stranici za prodaju luksuznih nekretnina sotheby's, gdje se nudi za 1.170.102 dolara, odnosno 7 i pol milijuna kuna.. Iznimna ponuda kuća na prodaju na području gorskog kotara i like. Gorski kotar, vrbovsko, kuća novije gradnje (2008.) ukupne stambene površine 296 m2 na zemljištu od 22 000 m2. Prodajemo lijepu kućicu u gorskom kotaru, 50 m2. Jedna od najljepših kuća u gorskom kotaru, i u hrvatskoj, nedavno je stavljena na prodaju. Oglašena je pod imenom villa foresta na poznatoj stranici za prodaju luksuznih nekretnina sotheby's, gdje se nudi za 1.170.102 dolara, odnosno 7 i pol milijuna kuna. Dvije parcele 1276 i 2254m2 u gorskom kotaru.

Na 5 Kilometara Od Fuzina Planinska Kucica U Gorskom Kotaru Za Odmor Duse I Tijela

Gorski kotar, vrbovsko, kuća novije gradnje (2008.) ukupne stambene površine 296 m2 na zemljištu od 22 000 m2. U međuvremenu se o senzacionalnoj kući u mjestu hlevci raspisao i čuveni new york times. Kuća je na odličnoj lokaciji, blizina autoceste, supermarketa, kafića. Oglašena je pod imenom villa foresta na poznatoj stranici za prodaju luksuznih nekretnina sotheby's, gdje se nudi za 1.170.102 dolara, odnosno 7 i pol milijuna kuna. Dvije parcele 1276 i 2254m2 u gorskom kotaru. Članak se nastavlja ispod oglasa. Gorski kotar, vrbovsko, kuća novije gradnje (2008.) ukupne stambene površine 296 m2 na zemljištu od 22 000 m2. Smještena je na proplanku sela koje pripada općini brod na kupi. Odaberite idealnu kuću, željene površine, sobnosti i cijene.

Gorski Kotar Kuca Maklen Prodaja Youtube

Na istoj etaži su ostava ….. Na istoj etaži su ostava … Dvije parcele 1276 i 2254m2 u gorskom kotaru. Prodajemo lijepu kućicu u gorskom kotaru, 50 m2. Kuća je na odličnoj lokaciji, blizina autoceste, supermarketa, kafića. Kuća (98) ruševina (5) izdvojene nekretnine. U planinskom odmaralištu fužine, smješteno uz jezero bajer, udaljenom svega pola sata vožnje od mora, prodaje se kompletno adaptirana kućica stambene površine 100m2 na dvije etaže.ulaskom u otvoreno prizemlje uočava se rad profesionalnog arhitekta jer sve odiše posebnošću i skladom.. Odaberite idealnu kuću, željene površine, sobnosti i cijene.

Nekretnina Gorski Kotar Hribac Na Kraju Sam Sela Tu Mi Nitko Nece Smetati Pilard Nekretnine

Članak se nastavlja ispod oglasa. Jedna od najljepših kuća u gorskom kotaru, i u hrvatskoj, nedavno je stavljena na prodaju. Rađena u goranskom stilu, promijenjene instalacije struje i vode. Dvije parcele 1276 i 2254m2 u gorskom kotaru. U planinskom odmaralištu fužine, smješteno uz jezero bajer, udaljenom svega pola sata vožnje od mora, prodaje se kompletno adaptirana kućica stambene površine 100m2 na dvije etaže.ulaskom u otvoreno prizemlje uočava se rad profesionalnog arhitekta jer sve odiše posebnošću i skladom. Kuća je na odličnoj lokaciji, blizina autoceste, supermarketa, kafića. Oglašena je pod imenom villa foresta na poznatoj stranici za prodaju luksuznih nekretnina sotheby's, gdje se nudi za 1.170.102 dolara, odnosno 7 i pol milijuna kuna. Gorski kotar, vrbovsko, kuća novije gradnje (2008.) ukupne stambene površine 296 m2 na zemljištu od 22 000 m2... Domaćin 🔝, uvijek na raspolaganju.

UreÄ'ena Planinska Kuca U Gorskom Kotaru Nekretnine

Odaberite idealnu kuću, željene površine, sobnosti i cijene.. Odaberite idealnu kuću, željene površine, sobnosti i cijene. Rađena u goranskom stilu, promijenjene instalacije struje i vode.

Prodaju Kuca Sunger Mrkopalj Srbija Nekretnine

Baška je udaljena je 48 km.. Kuća (98) ruševina (5) izdvojene nekretnine.

Vikendice

Iznimna ponuda kuća na prodaju na području gorskog kotara i like... 37.000 € ~ 277.716 kn. Veliki dnevni boravak sa blagovaonicom i kuhinjom daje prostor pogodan za veća druženja. Dvije parcele 1276 i 2254m2 u gorskom kotaru. Na istoj etaži su ostava … Kuća je na odličnoj lokaciji, blizina autoceste, supermarketa, kafića. Oglašena je pod imenom villa foresta na poznatoj stranici za prodaju luksuznih nekretnina sotheby's, gdje se nudi za 1.170.102 dolara, odnosno 7 i pol milijuna kuna. U planinskom odmaralištu fužine, smješteno uz jezero bajer, udaljenom svega pola sata vožnje od mora, prodaje se kompletno adaptirana kućica stambene površine 100m2 na dvije etaže.ulaskom u otvoreno prizemlje uočava se rad profesionalnog arhitekta jer sve odiše posebnošću i skladom.

Vikendica Gorski Kotar Kuce Burza Oglasi

U planinskom odmaralištu fužine, smješteno uz jezero bajer, udaljenom svega pola sata vožnje od mora, prodaje se kompletno adaptirana kućica stambene površine 100m2 na dvije etaže.ulaskom u otvoreno prizemlje uočava se rad profesionalnog arhitekta jer sve odiše posebnošću i skladom. U planinskom odmaralištu fužine, smješteno uz jezero bajer, udaljenom svega pola sata vožnje od mora, prodaje se kompletno adaptirana kućica stambene površine 100m2 na dvije etaže.ulaskom u otvoreno prizemlje uočava se rad profesionalnog arhitekta jer sve odiše posebnošću i skladom. Članak se nastavlja ispod oglasa. Dvije parcele 1276 i 2254m2 u gorskom kotaru.

Imanje U Gorskom Kotaru Snizeno Primat Nekretnine

Domaćin 🔝, uvijek na raspolaganju. Odaberite idealnu kuću, željene površine, sobnosti i cijene. Prodajemo lijepu kućicu u gorskom kotaru, 50 m2... Baška je udaljena je 48 km.

Prodaju Kuca Vrbovsko Srbija Nekretnine

Oglašena je pod imenom villa foresta na poznatoj stranici za prodaju luksuznih nekretnina sotheby's, gdje se nudi za 1.170.102 dolara, odnosno 7 i pol milijuna kuna. Prodajemo lijepu kućicu u gorskom kotaru, 50 m2. Kuća (98) ruševina (5) izdvojene nekretnine. 37.000 € ~ 277.716 kn. U planinskom odmaralištu fužine, smješteno uz jezero bajer, udaljenom svega pola sata vožnje od mora, prodaje se kompletno adaptirana kućica stambene površine 100m2 na dvije etaže.ulaskom u otvoreno prizemlje uočava se rad profesionalnog arhitekta jer sve odiše posebnošću i skladom.

Snizeno Gorski Kotar Kuca U Blizini Crnog Luga Prodaja

Kao takva je trenutačno najbolja i najpovoljnija nekretnina za kupnju u gorskome kotaru. Gorski kotar, vrbovsko, kuća novije gradnje (2008.) ukupne stambene površine 296 m2 na zemljištu od 22 000 m2. Dvije parcele 1276 i 2254m2 u gorskom kotaru... Rađena u goranskom stilu, promijenjene instalacije struje i vode.

Prodaja Kuce U Gorskom Kotaru Index Oglasi

Smještena je na proplanku sela koje pripada općini brod na kupi.. Iznimna ponuda kuća na prodaju na području gorskog kotara i like. Prodajemo lijepu kućicu u gorskom kotaru, 50 m2. Članak se nastavlja ispod oglasa. U međuvremenu se o senzacionalnoj kući u mjestu hlevci raspisao i čuveni new york times... Jedna od najljepših kuća u gorskom kotaru, i u hrvatskoj, nedavno je stavljena na prodaju.

Ponent Nekretnine Rovinj Blog Archive UreÄ'ena Katna Alpska Kuca U Gorskom Kotaru Trsce

Dvije parcele 1276 i 2254m2 u gorskom kotaru. Gorski kotar, vrbovsko, kuća novije gradnje (2008.) ukupne stambene površine 296 m2 na zemljištu od 22 000 m2. 37.000 € ~ 277.716 kn.. Jedna od najljepših kuća u gorskom kotaru, i u hrvatskoj, nedavno je stavljena na prodaju.

Oasis Of Peace Gorski Kotar Holiday House Gorski Kotar Psh Croatia

Kuća (98) ruševina (5) izdvojene nekretnine. Kuća je na odličnoj lokaciji, blizina autoceste, supermarketa, kafića. Smještena je na proplanku sela koje pripada općini brod na kupi. Članak se nastavlja ispod oglasa.. Kuća (98) ruševina (5) izdvojene nekretnine.

Kuca 100 M2 Fuzine Gorski Kotar Prodaja Kvarner Imobilije

Oglašena je pod imenom villa foresta na poznatoj stranici za prodaju luksuznih nekretnina sotheby's, gdje se nudi za 1.170.102 dolara, odnosno 7 i pol milijuna kuna.. Dvije parcele 1276 i 2254m2 u gorskom kotaru. Domaćin 🔝, uvijek na raspolaganju. Oglašena je pod imenom villa foresta na poznatoj stranici za prodaju luksuznih nekretnina sotheby's, gdje se nudi za 1.170.102 dolara, odnosno 7 i pol milijuna kuna. Gorski kotar, vrbovsko, kuća novije gradnje (2008.) ukupne stambene površine 296 m2 na zemljištu od 22 000 m2. Baška je udaljena je 48 km. Smještena je na proplanku sela koje pripada općini brod na kupi. Odaberite idealnu kuću, željene površine, sobnosti i cijene.. Dvije parcele 1276 i 2254m2 u gorskom kotaru.

Ovo Je Kuca Ive Balent Usred Gorskog Kotara Express

Članak se nastavlja ispod oglasa. Oglašena je pod imenom villa foresta na poznatoj stranici za prodaju luksuznih nekretnina sotheby's, gdje se nudi za 1.170.102 dolara, odnosno 7 i pol milijuna kuna. Odaberite idealnu kuću, željene površine, sobnosti i cijene. Prodaje se kompletno uređena i namještena kuća, pogodna za život i kao investicija (turistički najam). Kao takva je trenutačno najbolja i najpovoljnija nekretnina za kupnju u gorskome kotaru. Na istoj etaži su ostava … Smještena je na proplanku sela koje pripada općini brod na kupi. Na istoj etaži su ostava …

Ovo Je Kuca Ive Balent Usred Gorskog Kotara Express

U međuvremenu se o senzacionalnoj kući u mjestu hlevci raspisao i čuveni new york times. U planinskom odmaralištu fužine, smješteno uz jezero bajer, udaljenom svega pola sata vožnje od mora, prodaje se kompletno adaptirana kućica stambene površine 100m2 na dvije etaže.ulaskom u otvoreno prizemlje uočava se rad profesionalnog arhitekta jer sve odiše posebnošću i skladom. Rađena u goranskom stilu, promijenjene instalacije struje i vode. Na istoj etaži su ostava … 37.000 € ~ 277.716 kn. Iznimna ponuda kuća na prodaju na području gorskog kotara i like. Oglašena je pod imenom villa foresta na poznatoj stranici za prodaju luksuznih nekretnina sotheby's, gdje se nudi za 1.170.102 dolara, odnosno 7 i pol milijuna kuna.. Kuća (98) ruševina (5) izdvojene nekretnine.

Planinska Kuca U Borovoj Sumi Gorskog Kotara Prodaja

Kuća je na odličnoj lokaciji, blizina autoceste, supermarketa, kafića... Prodaje se kompletno uređena i namještena kuća, pogodna za život i kao investicija (turistički najam). Jedna od najljepših kuća u gorskom kotaru, i u hrvatskoj, nedavno je stavljena na prodaju. Prodajemo lijepu kućicu u gorskom kotaru, 50 m2. Veliki dnevni boravak sa blagovaonicom i kuhinjom daje prostor pogodan za veća druženja.. Prodaje se kompletno uređena i namještena kuća, pogodna za život i kao investicija (turistički najam).

Imanje U Gorskom Kotaru Snizeno Primat Nekretnine

Na istoj etaži su ostava … Domaćin 🔝, uvijek na raspolaganju. Na istoj etaži su ostava … Odaberite idealnu kuću, željene površine, sobnosti i cijene. Veliki dnevni boravak sa blagovaonicom i kuhinjom daje prostor pogodan za veća druženja. Smještena je na proplanku sela koje pripada općini brod na kupi. Dvije parcele 1276 i 2254m2 u gorskom kotaru. Jedna od najljepših kuća u gorskom kotaru, i u hrvatskoj, nedavno je stavljena na prodaju. Rađena u goranskom stilu, promijenjene instalacije struje i vode.. 37.000 € ~ 277.716 kn.

Potraznja Kuca Na Selu Ekonomican Rabljeni Automobil

U planinskom odmaralištu fužine, smješteno uz jezero bajer, udaljenom svega pola sata vožnje od mora, prodaje se kompletno adaptirana kućica stambene površine 100m2 na dvije etaže.ulaskom u otvoreno prizemlje uočava se rad profesionalnog arhitekta jer sve odiše posebnošću i skladom. Kao takva je trenutačno najbolja i najpovoljnija nekretnina za kupnju u gorskome kotaru. Članak se nastavlja ispod oglasa. Veliki dnevni boravak sa blagovaonicom i kuhinjom daje prostor pogodan za veća druženja.. Kuća je na odličnoj lokaciji, blizina autoceste, supermarketa, kafića.

Gorski Kotar Vikendica Ravna Gora Prodaja By Pilard D O O Gorski Kotar

Prodajemo lijepu kućicu u gorskom kotaru, 50 m2.. Dvije parcele 1276 i 2254m2 u gorskom kotaru. Članak se nastavlja ispod oglasa. U planinskom odmaralištu fužine, smješteno uz jezero bajer, udaljenom svega pola sata vožnje od mora, prodaje se kompletno adaptirana kućica stambene površine 100m2 na dvije etaže.ulaskom u otvoreno prizemlje uočava se rad profesionalnog arhitekta jer sve odiše posebnošću i skladom. Baška je udaljena je 48 km. Prodaje se kompletno uređena i namještena kuća, pogodna za život i kao investicija (turistički najam). 37.000 € ~ 277.716 kn.. Baška je udaljena je 48 km.

Hitna Prodaja

Rađena u goranskom stilu, promijenjene instalacije struje i vode. Odaberite idealnu kuću, željene površine, sobnosti i cijene. Prodaje se kompletno uređena i namještena kuća, pogodna za život i kao investicija (turistički najam). Kuća je na odličnoj lokaciji, blizina autoceste, supermarketa, kafića. U međuvremenu se o senzacionalnoj kući u mjestu hlevci raspisao i čuveni new york times. Rađena u goranskom stilu, promijenjene instalacije struje i vode. Jedna od najljepših kuća u gorskom kotaru, i u hrvatskoj, nedavno je stavljena na prodaju. Prodajemo lijepu kućicu u gorskom kotaru, 50 m2. Gorski kotar, vrbovsko, kuća novije gradnje (2008.) ukupne stambene površine 296 m2 na zemljištu od 22 000 m2... Kuća (98) ruševina (5) izdvojene nekretnine.

Hitna Prodaja

Oglašena je pod imenom villa foresta na poznatoj stranici za prodaju luksuznih nekretnina sotheby's, gdje se nudi za 1.170.102 dolara, odnosno 7 i pol milijuna kuna... . Iznimna ponuda kuća na prodaju na području gorskog kotara i like.

UreÄ'ena Planinska Kuca U Gorskom Kotaru Nekretnine

Na istoj etaži su ostava … Članak se nastavlja ispod oglasa. Gorski kotar, vrbovsko, kuća novije gradnje (2008.) ukupne stambene površine 296 m2 na zemljištu od 22 000 m2. Rađena u goranskom stilu, promijenjene instalacije struje i vode. Baška je udaljena je 48 km. Domaćin 🔝, uvijek na raspolaganju. Kao takva je trenutačno najbolja i najpovoljnija nekretnina za kupnju u gorskome kotaru... Prodajemo lijepu kućicu u gorskom kotaru, 50 m2.

Specificat Reteta Medicala Afacere Gorski Kotar Kuce Halobatdongsan Com

Baška je udaljena je 48 km... Odaberite idealnu kuću, željene površine, sobnosti i cijene. Jedna od najljepših kuća u gorskom kotaru, i u hrvatskoj, nedavno je stavljena na prodaju. Gorski kotar, vrbovsko, kuća novije gradnje (2008.) ukupne stambene površine 296 m2 na zemljištu od 22 000 m2.. Smještena je na proplanku sela koje pripada općini brod na kupi.

Prodaja Kuca Gorski Kotar I Lika Burza Oglasi

Prodaje se kompletno uređena i namještena kuća, pogodna za život i kao investicija (turistički najam)... Rađena u goranskom stilu, promijenjene instalacije struje i vode. Kao takva je trenutačno najbolja i najpovoljnija nekretnina za kupnju u gorskome kotaru. U planinskom odmaralištu fužine, smješteno uz jezero bajer, udaljenom svega pola sata vožnje od mora, prodaje se kompletno adaptirana kućica stambene površine 100m2 na dvije etaže.ulaskom u otvoreno prizemlje uočava se rad profesionalnog arhitekta jer sve odiše posebnošću i skladom. Smještena je na proplanku sela koje pripada općini brod na kupi. Na istoj etaži su ostava … 37.000 € ~ 277.716 kn. Prodajemo lijepu kućicu u gorskom kotaru, 50 m2. Gorski kotar, vrbovsko, kuća novije gradnje (2008.) ukupne stambene površine 296 m2 na zemljištu od 22 000 m2. Kuća je na odličnoj lokaciji, blizina autoceste, supermarketa, kafića. Kuća (98) ruševina (5) izdvojene nekretnine.. Jedna od najljepših kuća u gorskom kotaru, i u hrvatskoj, nedavno je stavljena na prodaju.

Nekretnine Rijeka Com Trsce Kuce Prodaja 85 M2 Trsce Vikendica Za Odmor Od 85 M2

Dvije parcele 1276 i 2254m2 u gorskom kotaru. Jedna od najljepših kuća u gorskom kotaru, i u hrvatskoj, nedavno je stavljena na prodaju. Dvije parcele 1276 i 2254m2 u gorskom kotaru. Oglašena je pod imenom villa foresta na poznatoj stranici za prodaju luksuznih nekretnina sotheby's, gdje se nudi za 1.170.102 dolara, odnosno 7 i pol milijuna kuna. Kao takva je trenutačno najbolja i najpovoljnija nekretnina za kupnju u gorskome kotaru. U planinskom odmaralištu fužine, smješteno uz jezero bajer, udaljenom svega pola sata vožnje od mora, prodaje se kompletno adaptirana kućica stambene površine 100m2 na dvije etaže.ulaskom u otvoreno prizemlje uočava se rad profesionalnog arhitekta jer sve odiše posebnošću i skladom. Iznimna ponuda kuća na prodaju na području gorskog kotara i like. Gorski kotar, vrbovsko, kuća novije gradnje (2008.) ukupne stambene površine 296 m2 na zemljištu od 22 000 m2. 37.000 € ~ 277.716 kn. Odaberite idealnu kuću, željene površine, sobnosti i cijene... Na istoj etaži su ostava …

Nekretnina Gorski Kotar Hribac Na Kraju Sam Sela Tu Mi Nitko Nece Smetati Pilard Nekretnine

Članak se nastavlja ispod oglasa. Iznimna ponuda kuća na prodaju na području gorskog kotara i like.. Oglašena je pod imenom villa foresta na poznatoj stranici za prodaju luksuznih nekretnina sotheby's, gdje se nudi za 1.170.102 dolara, odnosno 7 i pol milijuna kuna.

Prodaje Se Jedna Od Najljepsih Kuca U Gorskom Kotaru Za Milijun Eura I Ny Times Pise O Njoj Telegram Hr

Kuća je na odličnoj lokaciji, blizina autoceste, supermarketa, kafića. Prodajemo lijepu kućicu u gorskom kotaru, 50 m2. Oglašena je pod imenom villa foresta na poznatoj stranici za prodaju luksuznih nekretnina sotheby's, gdje se nudi za 1.170.102 dolara, odnosno 7 i pol milijuna kuna. Odaberite idealnu kuću, željene površine, sobnosti i cijene. Domaćin 🔝, uvijek na raspolaganju. Kuća je na odličnoj lokaciji, blizina autoceste, supermarketa, kafića.

Vikendice

Baška je udaljena je 48 km. Kuća je na odličnoj lokaciji, blizina autoceste, supermarketa, kafića. 37.000 € ~ 277.716 kn. Kuća (98) ruševina (5) izdvojene nekretnine. Jedna od najljepših kuća u gorskom kotaru, i u hrvatskoj, nedavno je stavljena na prodaju. Kao takva je trenutačno najbolja i najpovoljnija nekretnina za kupnju u gorskome kotaru. Prodajemo lijepu kućicu u gorskom kotaru, 50 m2. Baška je udaljena je 48 km. U planinskom odmaralištu fužine, smješteno uz jezero bajer, udaljenom svega pola sata vožnje od mora, prodaje se kompletno adaptirana kućica stambene površine 100m2 na dvije etaže.ulaskom u otvoreno prizemlje uočava se rad profesionalnog arhitekta jer sve odiše posebnošću i skladom. Gorski kotar, vrbovsko, kuća novije gradnje (2008.) ukupne stambene površine 296 m2 na zemljištu od 22 000 m2. Odaberite idealnu kuću, željene površine, sobnosti i cijene.. U međuvremenu se o senzacionalnoj kući u mjestu hlevci raspisao i čuveni new york times.

Popular posts from this blog

Zbirka 163+ Projekat Stana Od 40 Kvadrata Svježe

Klupe Za Predsoblja Emmezeta Besplatno